Do popolne preobrazbe vašega telesa in duha brez strogih diet!

Ste preizkusili prav vse, da bi shujšali – od nizkomaščobnih diet do diet z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, izogibanja določenim živilom, do pitja velikih količin vode itn., pa ste na koncu vedno obupali, ali pa ni bilo dovolj vidnih rezultatov, da bi vztrajali?

Ste zapravili že kup denarja za »čudežne« tablete in prehranske dodatke, ki tudi niso dajali želenih rezultatov in ki lahko na dolgi rok tudi škodujejo vašemu zdravju?

Se je vaše telo upiralo vsem poskusom, da bi uspešno shujšali, kljub vsemu trudu in načrtovanju, ki ste ga vsakodnevno vložili v to dejavnost?

Ste vsak dan pridno šteli kalorije, maščobe, ogljikove hidrate, soli, in se držali seznamov »prepovedanih« živil, ki jih nikakor niste smeli zaužiti, čeprav ste hrepeneli po koščku vaše najljubše tortice?

Skrajni čas je, da si priznamo, da hujšanje nikoli ne bo preprosto, a to nikakor ne pomeni, da je nemogoče. Prekomerna teža ni le estetska težava, predvsem ima lahko usodne posledice za naše zdravje in počutje, močno pa tudi vpliva tudi na našo samopodobo.

tjana-svetovalnica

Mi smo se problema z odvečnimi kilogrami lotili drugače! Posvetimo se vsakemu udeležencu posebej, individualno. Vsak človek ima svojo osebnost in svoje potrebe.

V naši podzavesti se nahajajo različni programi in vzorci, ki nam ne pustijo polno zaživeti, saj se večine ne zavedamo. Zato je pomembno, da te negativne vzorce prepoznamo, jih ozavestimo in jih spremenimo v naše podpornike.

Pomagali smo že mnogim, ki so preizkusili nešteto diet in različnih pristopov hujšanja, zato imamo pri težavah s telesno težo zelo dobre rezultate in zadovoljne kandidate, ki so se udeležili naših programov.

Za vas odpiramo SVETOVALNICO v Ljubljani, kjer vam bo strokovnjakinja Tjana Burger pomagala pri hujšanju ter ostalih življenjskih izzivih.

prejpotem

Ena izmed naših zadovoljnih kandidatk je tudi gospa Vida.

V katerih primerih vam lahko pomagamo?
 • Imate težave s prekomerno težo in vam nobena dieta ne pomaga?
 • Ste nezadovoljni s svojo samopodobo?
 • Ste pod stresom, preobremenjeni?
 • Imate težave z zdravjem in ste pogosto bolni?
 • Ste kronično utrujeni?

Izpolnite spodnjo prijavnico ali pokličite na telefonsko številko 01 292 72 53 in se dogovorite za BREZPLAČNI posvet s Tjano Burger. Prvi 20-minutni posvet je poplnoma brezplačen, kasneje pa se lahko odločite, da se udeležite katerega izmed naših naprednih programov.

Svetovalnica poteka ob četrtkih v Ljubljani na Rudniku, nasproti trgovnine Leclerc, Ukmarjeva ulica 4, stavba B, vhod B2, 3. nadstropje. Prost termin vam bomo sporočili v najkrajšem možnem času.

Tjana Burger je bioterapevtka in trenerka za osebnostni razvoj z dolgoletnimi izkušnjami na področju dela z ljudmi, ki je pomagala že mnogim. Opozorila vas bo na negativne programe in vam pokazala pot kako jih preseči in spremeniti v pozitivne.

Prijave so obvezne.

Storitve, na katere se lahko naročite v naši Svetovalnici:
 • Brezplačni posvet
 • 5-tedenski jedilnik 75€
 • 7-tedenski jedilnik 95€
 • 9-tedenski jedilnik 125€
 • Ura svetovanja 60€
 • Individualni vadbeni program 20€/ura

* Jedilniki so izdelani in prilagojeni individualno za vsakogar posebej.
* Naročniki revij Bodi eko in Naja imajo 10% popusta.

 

In kaj o nas pravijo udeleženci naših programov?
polona-meznar1Sodelovanje v deset tedenskem programu Bodi Eko Šole s Tajno Burger mi pomeni zelo prijetno in učinkovito izkušnjo. Preko pestrih in zanimivih jedilnikov sem uspela urediti prebavo in znižati telesno težo. In lahko rečem, da sem ob tem uživala. Pogovori in telovadne (energetske) vaje na srečanjih lepo dopolnjujejo zdrav način prehranjevanja, krepijo voljo in vztrajnost in kar je najvažneje, povzročijo, da se vedno več ukvarjaš sam s sabo in se iz dneva v dan bolj ljubiš in spoštuješ. Tjana, še enkrat hvala za priložnost in srečno naprej.
– Polona

* * * * * * * * * * * *

marija-265x300Konec lanskega leta sem prišla do svoje kritične točke kar se tiče mojih kilogramov. Zaradi teže sem imela tudi nekaj zdravstvenih težav. Velika 157, a tehtala sem 80 kg. Nezadovoljna sama s sabo, s pogostimi glavoboli, z visokim pritiskom, se niti pripognit nisem mogla, da bi si zavezala čevlje. Sedaj drugače razmišljam, moj delavnik se prične s telovadbo. Dvajset minut miganja se mi potem obrestuje za ves dan. No, tudi na videzu se pozna. Koža je bolj sijoča in tudi smejim se več. Postala sem bolj samozavestna in odločna. Od februarja do avgusta sem izgubila celih deset kilogramov. Seveda me čaka še veliko dela, saj moram shujšati še kar nekaj kilogramov. A kjer je volja je tudi pot. Sedaj bolj optimistično gledam na dogajanje okrog sebe in svoje življenje.
– Marija, 50 let

* * * * * * * * * * * *

Izpolnite spodnji prijavni obrazec in naredite prvi korak do bolj kakovostnega življenja in počutja