fbpx

Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani, zdravju, osebnostni rasti ter zdravilnih rastlinah?? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

V reviji boste našli tudi posebni tematski prilogi Zdravje plus in Zdravi Recepti ki sta v preteklosti izhajali kot samostojni izdaji, sedaj pa smo se odločili, da kar vse 3 revije združimo v eno in vam tako ponudimo še več vsebine, receptov ter nasvetov vsak mesec za eno ceno. V Zdravju plus objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki … Zdrave Recepte pa že poznate vsi ljubitelji kuhanja ter dobre, domače in zdrave hrane.

V času spremenjenih razmer so naši naročniki še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralinik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo v prihajajočih mesecih prišle še bolj prav kot do sedaj, zato postanite naročnik tuid vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Revija Bodi eko je že 10 let najbolj priljubljena revija za eko in zdrav življenjski slog. S tem, ko se na revijo naročite, podpirate naše delo in nam pomagate, da revijo ves čas izpopolnjujemo in nadgrajujemo ter vam v vaš poštni nabiralnik vsak mesec prinesemo še več vsebin, ki jih tako radi prebirate.

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 37,62 €.

Letna naročnina za tujino (države EU) znaša 67,93 €

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 15.00 ure) ali izpolnite spletno naročilnico.