Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani in zdravju? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

V reviji boste našli tudi posebno prilogo Zdravje plus, kjer vsak mesec objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki …

V času spremenjenih razmer so naši naročniki še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralinik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo v prihajajočih mesecih prišle še bolj prav kot do sedaj, zato postanite naročnik tuid vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 37,62 €.

Letna naročnina za tujino (države EU) znaša 67,93 €

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 8.00 do 16.00 ure) ali izpolnite spodnjo naročilnico.