Ukmarjeva ulica 4 1000 Ljubljana
01 292 72 53

Naročilnica: revija Bodi eko

Ste razmišljali, da bi se naročili na revijo Bodi eko? Zaradi zanimivih, koristnih in aktualnih vsebin, zgodb in receptov nam zaupa že veliko bralcev po vsej Sloveniji.

Kot naročniki revije ne boste zamudili nobene številke revije Bodi eko več, saj boste najbolj brano slovensko revijo za eko in zdrav življenjski stil ob izidu prejeli v svoj poštni nabiralnik! Novi naročniki lahko prejmete tudi DARILO! Več informacij boste našli spodaj.

Postanite del naše skupnosti tudi vi in se nam pridružite. Naročite se na revijo Bodi eko.

Revija Bodi eko je prva slovenska eko revija, posvečena eko in zdravemu načinu življenja. V reviji vas vsak mesec čakajo zanimive vsebine s področja zdravega načina življenja, zdrave prehrane, ekološkega vrtnarjenja, zdravilnih rastlin, okolju prijazneše gradnje, posebno mesto v njej pa imajo tudi živali.

Vsebino bogatijo številni recepti za pripravo okusnih in zdravih jedi, v vsaki številki boste našli tudi praktične postopke in recepte za izdelavo naravnih kozmetičnih pripravkov (kreme, mazila, naravna mila, …) in domačih eko čistil. Naši avtorji so priznani strokovnjaki, ki svoje znanje in izkušnje delijo z našimi bralci v obliki uporabnih nasvetov, receptov in člankov.

V reviji Bodi eko lahko prebirate tudi pogovore z zanimivimi ljudmi, ki so na tak ali drugačen način povezani z zdravim in naravi prijaznim načinom življenja.

Letna naročnina z 10% popustom znaša 34,65 €.

Letna naročnina za tujino (države EU) znaša 64,65 €

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 8.00 do 16.00 ure)
ali izpolnite spodnjo naročilnico.